Att resa till Örebro

Pdf-för utskrift

Varje deltagare ordnar själv sin resa. SBF ersätter resekostnaden för en delegat per distriktsförbund. Generellt ersätter förbundet faktiska resekostnader för en delegat från varje distrikt. Om flera delegater är aktuella kommer överskjutande belopp att tas från respektive distrikts ruterkonto.

Vid tåg

Välj vilket tåg du önskar åka med och skicka dina önskemål till mme@svenskbridge.se så bokar vi dina biljetter snarast och skickar dina bekräftelser i retur. Ju tidigare biljetter bokas, desto billigare blir de – var rädd om förbundets medel.

Vi behöver veta: från X till Y samt avgångstiderna. Fullständigt namn och
mobiltelefonnummer samt e-postadress för den som ska resa. Samt eventuella aktuella student/pensionärsrabatter om det är möjligt.

Vid flyg

Välj vilket flyg du önskar åka med skicka dina önskemål till mme@svenskbridge.se. Flyg används bara i undantagsfall när inte andra färdsätt är möjliga eller förutsatt att de finns att boka till samma eller mindre kostnad som alternativa tågbiljetter.

Vi behöver veta: från X till Y samt avgångstiderna. Fullständigt namn och
mobiltelefonnummer samt e-postadress för den som ska resa.

Vid bil

Reseserättning utgår för 18.50 kronor per mil och bil. Här försöker vi samåka i mesta möjliga mån. Om ni har plats över i er bil, hör av er så kan vi se om andra deltagare till riksstämman kan medfölja.

För frågor, kontakta Micke Melander mme@svenskbridge.se eller tel: 019-277 24 85.