PriBri startar Realbridge tävlingar

Vi vill ge våra och andra spelare möjlighet att spela bridge på ett sätt som påminner om att sitta vid ett spelbord! Via Realbridge kan vi nu inte bara prata vid bordet utan även se varandra.

Pribri har beslutat att starta upp tävlingsspel på Internet och vi väljer att göra det via Realbridge.
Alla tävlingar spelas med handikapp och rapporteras sedan till Svensk bridge som vanligt.

Att spela på Internet behöver inte vara svårt. Hör gärna av dig till oss via några av mejlen på vår startsida så förklarar vi gärna vad som krävs.

För att spela
Vi har valt att alla spelare måste betala startavgiften innan kl 12.00 samma dag som tävlingen spelas (20.00 kvällen innan de tävlingar som startar 13.30). Det går att betala/anmäla sig senare men ta då kontakt med TL.

Vi kommer att lägga ut länken till dagens spel på anmälningssidan och ca 30 minuter innan tävlingen startar kommer vi öppna upp så du kommer in via länken.
Det första du kommer till när du klickar på länken är en inloggningsruta. Fyll i ditt namn och midnummer.
Du kommer se dig själv från webbkameran. Säg något högt så att du ser att staplen för mikrofonen också rör sig.
Klicka sedan på Logga in,
Du hamnar automatiskt i Lobbyn. Undersök om din partner ”satt sig” vid något bord annars tar du själv plats vid ett bord där N/S eller V/Ö är ledigt.
Tävlingen startat förhoppningsvis på utsatt tid och all info om tävlingen kommer du få i den stora chattruten.

Vi har beslutat att använda självalertering vid våra spelkvällar. Det innebär att du alereterar ett bud som är konventionellt och skriver in en kort förklaring till budet. Naturligtvis kommer din partner inte se dina bud som alerteras.

Realbridge startades upp ca sommaren 2020. Svensk Bridge har valt att samarbeta med Realbridge vilket hjälper alla klubbar ute i landet som vill använda deras tjänst.