Äntligen livespel på klubben

ÄNTLIGEN DAX FÖR LIVESPEL PÅ KLUBBEN
Hej alla.

Precis hemkommen från styrelsemöte. Med tanke på nya direktiv från FHM from 1 juni har vi bestämt att starta så nätt sista två tisdagarna i juni 22 och 29. För vidare spel kommer nytt mail mitten/slutet juni.
Vi kommer att köra nästan som vanligt dvs inga plexikryss, ingen betalning vid borden och bara en bricksats.
Det blir dock inga mackor och max 6 bord. Principen först till kvarn gäller. SÅ TVEKA INTE!!!!!! Anmäl dig så snabbt som möjligt för att garanterat få en plats. Tävlingarna kommer att läggas ut på hemsidan i början på veckan och anmälan sker precis som vanligt.
Tror att de flesta har fått minst en spruta när vi drar igång men klubben kommer inte att neka någon att spela så snälla VISA HÄNSYN. Är du förkyld trots två sprutor avvakta och stanna hemma.
Känner du dig orolig och vill avvakta med fysiskt spel kommer Pribri att fortsätta med Real Bridge måndagar tills vidare och våra nya samarbetspartners Ljunghusen och Höllviken onsdagar och torsdagar.
Hör gärna av er med kommentarer. Snälla svara då till styrelsen@pribri.se så slipper jag vidarebefordra alla mail.
Hoppas alla mår bra och att vi snart syns på klubben.
Mats /Styrelsen

Som medlem i Svenska Bridgeförbundet och Pri-Bri 1936 får du e-postutskick från både förbund, distrikt och klubb. Om du inte vill ha sådana utskick kan du avprenumerera dig här.

Pri-Bri 1936
Bergsgatan 7
21154 Malmö

0731-45 79 72
pribri@pribri.se