Senaste nytt

Sidor

Efter dagens 64 brickor där alla 52 paren kämpat och slitit hårt bakom sina datorer så leds tävlingen av Benny Olsson (Skövde BA)-Roger Nyman (Hunnebostrand-Kungshamns BK).
De är tätt följda av Elisabeth Stanley och Jonte Hörnfeldt.

SM Par Dam slutade med guld till mor och dotter Margot Sivelind och Sara Asplund Sivelind, silver till fjolårsvinnarna systrarna Gudrun och Ylva Strandberg och brons till mor och dotter Mari Lindblom och Sofia Ryman, GRATTIS!

Samarbetspartners

Starka lag Skalman har tagit kommandot efter första dagens kvalspel i årets upplaga av Chairman’s Cup, där ytterligare sju kvalronder återstår dag två.

Det var familjetema på hela pallen!

Det var en tight och jämn tävling mellan Sivelinds och Strandbergs i princip hela tävlingen. Dalarnas Sivelinds kyla såg till slut till att guldet bärgades hem till Ludvika.

Misstaget har rättats till - resultatlistan på RealBridge innehåller nu också VP och stämmer överens med det officiella resultatet i BIT!

På premiärdagen fick vi se regerande mästarna Ylva Strandberg och Gudrun Strandberg ta ledningen i SM Par Dam.

Ivan Zufic och Kristijan Stefanec vann Juniors Pairs!

Onlinefestivalens första silvertävling samlade 45 par och var kryddad med guldstänk och spelades som Gröna hissen över 42 brickor och IAF-beräkning på fredagen.

Bäst ur startblocken i damfinalen var Örebridgens Maria Grönkvist–Catharina Ahlesved, men de föll tillbaka för att mot slutet av dagen återigen avancera.

Så har lottningen genomförts för nästa omgång av Svenska Cupen, vi är nu i omgång fem där 127 lag ska reduceras till 64. Vi har en trelagsmatch i Norrbotten där två av lagen kommer att gå vidare till omgång sex som ordnar till matematiken för de avslutande omgångarna.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt