Medlems-inbetalningar 2020

Klubbar återbetalas 40-kronan för de spelare som deltar i spel som ”ej medlemmar” under sommaren 2020 eftersom medlemsinbetalningen i år inte behöver göras förrän 31 augusti mot tidigare 30 juni.

I år behöver medlemsinbetalningen inte göras förrän senast 31 augusti (mot tidigare 30 juni). Detta med anledning av att verksamhetsåret 2019 förlängts med 2 månader och nytt verksamhetsår startar först 1 september.

Vi behöver göra en systemförändring i medlemsregistren och det arbetar vi med under juli månad. För en del medlemmar (som inte redan betalt sin medlemsavgift) kommer det under juli månad stå i systemen att man inte är medlem. Det är ni dock fortfarande. Ni som betalt in för verksamhetsår 2019 är fortsatt medlemmar fram till 31 augusti. Från 1 augusti räknar vi med att vår systemändring är åtgärdad så verksamhetsåret visar medlemmar som det ska se ut under kommande år.

Om ni spelar på en klubb eller online arrangerad av klubb så kommer inte ni som enskild medlem eller arrangerande klubb att drabbas av en 40-krona-avgift för spelet.

Viktigt att veta är att samtliga klubbar som tar emot spelare (som varit medlem under 2019) ska rapportera sina tävlingar som normalt i sommar. Ni blir tillfälligt debiterade för 40-kronan men kommer att få full återbetalning när juli månad är avslutad.

Först från 1 september gäller 40-kronan igen för de medlemmar som inte gjort någon inbetalning och de kommer då att visas som ”ej medlemmar” och debiteras 40-kronan tills dess en inbetalning är gjord.

Mvh
Suzanne Lemborn
Verksamhetschef
Svenska Bridgeförbundet