Senaste nytt

Sidor

Fredag-lördag 20-21 maj har SBF:s personal planeringsmöte samt träff med styrelsen i Örebro.

20 klubbar som samlade 247 par. För andra veckan i rad får vi leta oss till Dalarna för att hitta segraren, den här gången lite längre norrut till Malung. Dansade till segern gjorde Stefan Lindell med partner Kenneth Karlsson.

Samarbetspartners

VM för universitetsstuderande spelas i Antwerpen, Belgien, 12-17 september 2022.
Anmälningstiden är förlängd därmed finns det fortfarande chans till anmälan.

Minnesanteckningar TK-möte via Teams 2022-04-28

PDF-fil för utskrift

Castor Mann är med sina 21 år redan en framgångsrik spelare. På meritlistan finns både JEM- och JVM-guld, samt kanske lite mer oväntat en seger i finska lagmästerskapen.

På tisdagskvällen spelade några av våra landslag på initiativ av Frederic Wrang en lagtävling på Realbridge för att samla in pengar till Ukraina.

Den sista april spelades de sista tävlingarna i Live Bridge Cup (LBC) kvalet. Det är nu klart vilka de 52 är som kvalificerat sig för en finalplats och får välja partner!

Så har säsongens sista måndagssimultan spelats. Som vanligt var det många klubbar som deltog, nämligen 29, de lyckades samla 301 par.

På initiativ av landslagsspelaren Frederic Wrang kommer några av våra landslag att spela en lagtävling på Realbridge för att samla in pengar till Ukraina. Spelstart tisdag 10 maj kl: 18.00.

Det svenska damlandslaget försvarade sin VM-titel vid VM i Salsomaggiore i april.
Vi fick därmed även denna gång stort utrymme i EBL:s nyhetsbrev för dambridgen.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt