Nybörjarträffen 2021

Nybörjarträffen är ett viktigt led i uppföljningen av kursverksamheten. Vi hoppas att er klubb ställer upp och arrangerar ett heat för era nybörjare.

För många nya spelare är Nybörjarträffen den första riktiga tävlingen och vi tror att det kan bli en spännande upplevelse för era nytillskott.

Årets upplaga av Nybörjarträffen ska spelas någon gång under perioden 1 april-30 maj. Kravet för deltagande är att man är nybörjare eller har gått nybörjarkurs 1 juli 2018 eller senare.
(Ett år tidigare än normalt med p.g.a. inställd tävling 2020.)

Årets tävling är med anledning av Covid-19 lite speciell och spelas därför inte med gemensamma brickor. Varje arrangör väljer om de vill spela live eller online på RealBridge eller BBO.
De 24 par som är kvalificerade att spela SM Par Nybörjare vid Bridgefestivalen i Örebro den 2-3 augusti kvoteras utifrån varje kvals storlek.

Alla klubbar anslutna till Svenska Bridgeförbundet är välkomna att delta i tävlingen. Nybörjarträffen spelas 18 brickor med partävlingsberäkning. Mellan 200-400 par brukar vara med. Klubben avgör själv vilket datum inom perioden den önskar spela.

Info om nybörjarträffen