Vårt ordinarie kursutbud

Utöver ordinarie kursutbud ordnar vi årligen någon specialkurs. Håll utkik på hemsidan!
Våra kurser har vi i klubblokalen på Bråddgatan 49

MINI-bridge
I MINI-bridge är budgivningen förenklad, men spelet som i vanlig bridge. Detta är en utmärkt introduktion till bridge och en bra form för den som bara vill öva spelföring. Klubben brukar anordna Minibridgekvällar i samband med öppet hus och på höstarna före nybörjarkursen börjar. Klicka här för att komma till Youtubefilmer om MINI-bridge.

Nybörjarkurs
Nästa nybörjarkurs blir på måndagskvällar kl.18-21. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig bridgens grunder. Varje kväll spelas 6-10 brickor. Budsystem är 5533 (med 5-korts högfärgsöppning). Vi startar nästa nybörjarkurs torsdag 3 oktober. Anmälan kan göras till Arne Klasén (arneklasen@gmail.com eller 073 - 509 1610). Under våren 2023 planeras en nybörjarkurs till torsdagseftermiddagar.

Slussen
På onsdagar kl. 16.30 - 19.30 har vi bridge för nya spelare och andra som vill repetera grunderna och utvecklas. Varannan vecka är det pratbridge och varannan en enklare par- eller lagtävling. Vi har även mentorstävlingar där nya spelare för spela med mer rutinerade. Startar 17 augusti 2022.

Juniorbridge
Grundläggande kurs i bridge med lite teori och mycket spel. Kostnad: Gratis. För närvarande vilande.

Fortsättningskurs - måndag eftermiddag
Måndagar under september till april är det en bronstävling med 18 slumpade brickor som följs av cirka 40 minuters teori av Spelet börjar måndag kl 13. Ett bra tillfälle för ALLA att förkovra sig. Höstterminen pågår 12 september till 19 december 2022. Vårterminen är från januari till slutet av april.

Kortkurs i försvarsteknik
Tre torsdagskvällar (27 apr, 4 maj och 1 maj) blir det en kurs i försvarsteknik Anmälan till gran.forss@gmail.com eller 070 684 0037.

Öppet hus / minibridge
Alla som vill prova minibridge eller som vill bjuda och spela bridge är välkomna när klubben håller Öppet Hus. Om ni är en grupp som vill besöka oss kan ni ta kontakt så ordnar vi ett övningstillfälle. Vi kommer bl.a. att ha öppet för besök på eftermiddagarna 24 och 25 september när det är Kulturnatten i Norrköping.

För frågor gällande utbildning kontakta Göran Forss, 070-684 00 37, gran.forss@gmail.com