Norrköpingsbridgen

Välkommen till Norrköpingsbridgen.

Vi satsar på både bredd och topp inom bridgen. Varje vecka spelar vi normalt mellan tre och sex gånger. Vi arrangerar både par- och lagtävlingar för såväl nybörjare som avancerade spelare. Se mer i bifogad fil nedan, i spelprogram samt under fliken tävling.

För närvarande är vi c:a 160 medlemmar, som trivs tillsammans på klubben. Vi välkomnar alltid nya medlemmar. Speciellt är vi angelägna om att våra fem juniorer ska få fler jämnåriga bridgekompisar.

Norrköpingsbridgen har nybörjarkurs varje år och fortsättningskurser på olika nivåer. Se mer under fliken kurser.

Bifogad fil om klubbens verksamhet ger en översikt över både tävlingar och kurser.

En kopp kaffe och en liten kaka/godisbit ingår i startavgiften. I övrigt uppmanas spelarna att ta med eget fikabröd.