Klubbnyheter

Grattis till Kjell Helin & Ingegärd Andersson BS 53 Göteborg - Stigtomta BK som vann HCP-tävlingen överlägset med 62 %. Ni välkomna att spela gratis nästa gång.

Grattis Anki och Dick som försvarade sin titel och är klubbmästare 2021. Samt Tomas och Gunnar som kom på andra plats. På 3:e plats kom Håkan och Berith. Idag blev det bara grattis. Blommor och pris kommer på Årsmöte den 26 februari.

Åke Spets och Ann-Sophie Edbladh vann kvällens (13/10) tävling med 62,19 %. Åke spelar för Katrineholms BA och Ann-Sophie för Norrköpingsbridgen.

Vi gratulerar och önskar välkommen att spela gratis näst gång.

Äntligen kan Hcp-resultatet för tävlingen den 6 oktober presenteras. Vann gjorde Joakim Johansson & Lennart Johannson, ABK Singelton Askersund.

Grattis och välkommen att spela gratis nästa gång.

Grattis till Joakim Johansson & Lennart Johansson som båda spelar för ABK Singelton Askersund de vann både Hcp och scratch. Hcp vinsten gör att de spelar gratis nästa gång.

Nora Bridge och i synnerhet undertecknad beklagar verkligen det inträffade. Trolig orsak är att jag använde stor bokstav i ett kommando. Det kommer inte att upprepas!

Irene
irene.haberger@gmail.com
070 437 55 77

Grattis till Åke Spets och Lars Edbladh, Katrineholms BA resp. Norrköpingsbridgen. 61,13 %.
De vann Hcp-tävlingen och får spela gratis nästa gång.

GRATTIS TILL
Bo Wiker & Dick Andersson Folkare BK resp Nora BK som vann Hcp-tävlingen. Vi kommer att dela ut ett gratisspel till Hcp-vinnarna varje onsdag.

GRATTIS TILL
Bo Wiker & Dick Andersson Folkare BK resp Nora BK som vann Hcp-tävlingen. Vi kommer att dela ut ett gratisspel till Hcp-vinnarna varje onsdag.

Sidor