Glad midsommar

Bild för Mats Andersson

Hej alla. Först av allt vill jag önska alla en glad midsommar.
Nästa punkt gäller er som spelade på klubben i tisdags. Vi ber om ursäkt för allt strul. Vi kommer inte att kunna redovisa tävlingen fullt ut. Jag har varit i kontakt med förbundet och de som ska ha bronspoäng kommer att få dessa kan dock dröja lite men de kommer. Resultat går inte att redovisa på nätet och inget hcp eller % går att redovisa men vi var ett gäng som stannade efter tävling och räknade protokoll som man gjorde innan bridgematens tid och det kommer att sitta en lista på anslagstavlan med poäng och placering.
Nästa punkt är tisdagens tävling. Sverige spelar åttondelsfinal 21.00 och vi kommer att starta 18.00 och bara spela 20 brickor för att hinna hem till matchen.
Vi har ingen TL men Anders N har varit så snäll att han kommer upp och startar upp tävlingen för att sedan avvika. Han åker också upp onsdag och redovisar tävlingen. Inget resultat tisdag alltså.
En annan viktig sak. Jag är inte TL tisdag men ansvarig för allt utom dator och det tekniska. Om något strular med datorn när Anders lämnat tar jag inget ansvar för detta. Om ni har synpunkter på att ringa den eller den får ni jättegärna ta tag i problemet försöka lösa detta men jag är bara en av er. Detta är inte ovilja utan okunnighet.
Till er som anmäler er eller har anmält er kolla att vi blir minst 8 par annars inställt.
Till Anders: står ditt erbjudande kvar kör vi på 8 par? Uppskattar ditt initiativ. Tusen tack på förhand.
Vi kommer att köra tisdagar hela juli med reservation för att vi har TL. Mackorna väntar vi med till fas 5 inleds så 50 kr tills vidare. Ni som har klippkort kan spara dessa till 60- kronors tävlingarna startar.
Juli månads tävlingar kommer att läggas ut i dagarna. Max 12 par så vänta inte. Anmäl dig så snabbt som möjligt för att vara garanterad plats.
Ha d gött nu.
Mats /Styrelsen

Skickat den: 
24 jun 2021 kl 18:13