Sommarbridge i lokalen måndagar och tisdagar

Måndag 5 juli kl. 13.00 öppnar vi ÄNTLIGEN för spel i klubblokalen igen.
Nästa tillfälle blir tisdag 6 juli kl. 18.30.

Vi hälsar alla medlemmar och bridgevänner från andra klubbar mycket välkomna. Vi har längtat efter att kunna få träffas igen!

Med hänsyn till att pandemin inte är helt över kommer vi under sommaren göra en del anpassningar:
- Föranmälan till varje tävling gäller. Det kan göras på hemsidan eller telefonledes till Bosse Wisth (0708-75 76 34). Bosse kan eventuellt också hjälpa till med partnerförmedling.
- Den som känner sig krasslig ska INTE komma till lokalen.
- Det kommer att finnas plexikryss på alla bord. Vi har max 10 bord, dvs 20 par.
- Vi fortsätter hålla avstånd till varandra. Detta gäller inte minst vid rondbyten. Vi håller också god handhygien och har handsprit utplacerad på alla bord.
- Var och en tar med sitt eget fika. Om vi ser att kaffeservering kan ordnas utan trängsel kommer detta att starta senare under sommarn.
- Ingen kontanthantering. Betalning genom inlösen av gamla spelkuponger, förbetalning via BG 5515-1690 eller Swish till nr. 123 549 9256. Varje spelare får ett eget spelarkonto. Spelkuponger löses in mot 50 kronor. Insättningar via BG eller Swish på med 450 kr ger 50 kr i bonus (500 kr sätts in på kontot).

Vi kommer att ha sommarbridge i lokalen måndagar och tisdagar under juli och augusti. Parallellt fortsätter vi med de onlinetävlingar vi har tisdagskvällar (Realbridge), onsdagskvällar (mindre rutinerade på Realbridge och för alla på BBO) samt fredagseftermiddagar (BBO). Tisdagarna hoppas vi kunna göra som en simultantävling där Norrköpingsbridgen och onlinetävlingen spelar samma brickor och startfälten slutredovisas gemensamt. För prisutdelning i Norrköping gäller den lokala resultatlistan.

Om ni har frågor eller synpunkter är ni mycket välkomna att höra av er till mig på mail (marie.afors@gmail.com) eller telefon (0704-53 51 30).
Ta väl vara på er! Ser fram emot att träffas!