Bridge i sommar

Bild för Torbjörn Johansson

Hej Ljunghusen bridgespelare m fl,

Igår var vi 10 bord som spelade på RealBridge. Av 40 spelare bara 8 som brukar spela hos oss på Golfklubben. Lite skralt. Lars Hemann samt Marie Alfreds-Ohlson med sina respektive partners placerade sig bra. Trea resp fyra. Grete och Ulla blev 7a och jag och Ingvar hamnade lite längre ner i listan.

De övriga spelarna kommer till största delen från Skanör, Falsterbo och Höllviken. Några från Trelleborg och Malmö. Man börjar känna igen dem. Ibland gästas vi av mer långväga gäster som hittat oss på nätet.

Det hade varit trevligt om vi fick se några fler par från Ljunghusen. Avsikten är att fortsätta med RealBridge på onsdagskvällar 18:30 under sommaren så länge intresse finns. Om du vill prova på för att testa innan du vill spela skarpt så kontakta mig så fixar jag det. torbjorn.johansson49@gmail.com.

Alla som provat på tycker det är kul. Så nära riktig Bridge som man kan komma. Bekvämt - man behöver inte lämna soffan (eller sängen). Inga transporter (miljövänligt). Inga problem med att få lagt brickor, fälla upp och fälla ihop bord, släpa fram stolar m m. Med stor sannolikhet kommer vi att fortsätta med kvällsspelet på RealBridge även när vi kommer igång med riktigt spel på klubben förhoppningsvis i september. Om en av spelarna i ett par är medlem i LjBK eller LjGK spelar man gratis.

Trevlig sommar önskar
Torbjörn som hoppas få se fler Ljunghusenspelare på vår RealBridge

Skickat den: 
6 maj 2021 kl 12:04