I väntan på livebridge

Bild för Britt-Marie Warborn

Hej alla
Hoppas ni mår väl därute och HÅLL UT! Vaccin är på gång och många av er har säkert fått dos 1 och kanske även dos 2. Jag var själv nervös inför min dos 1 då jag har något som heter APC-resistens, vilket innebär en förhöjd risk för blodpropp och ville inte ha Astras vaccin. Efter samtal med mina barn (som har samma diagnos) inför min vaccinering hade jag bestämt mig att acceptera även Astras vaccin och får min andra dos i mitten på maj.
Nu längtar vi efter att få ses och spela kort som förr! Jag har idag deltagit i Hallands Bridgeförbunds första tävling på den nya plattformen RealBridge. På den plattformen ses vi igen och kan prata med varandra nästan som på riktigt. Vi är många som spelar på BBO men detta är ett bra komplement i väntan på att vi öppnar och kräver inget konto eller andra förkunskaper. Du anmäler dig på Hallands Bridgeförbunds hemsida och tar sedan plats när tävlingen börjar. Har du bekymmer finns Janne Troedsson tills hands. PRÖVA!!
Nästa tillfälle onsdagen den 28 april 18.30.
Min förhoppning är att klubben kan öppna under sommaren men vi väntar på att alla ska känna sig trygga att spela Live igen. Så HÅLL UT!
Britt Marie

Skickat den: 
21 apr 2021 kl 22:57