Styrelsen önskar alla såväl klubbmedlemmar samt övriga bridgespelare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Det har varit ett ovanligt bridgeår och alla är vi nog sugna på att få återgå till att spela i klubblokalen och uppleva känslan av att hålla i korten igen. Det ser dock ut som att pandemin gör att vi får räkna med att detta inträffar tidigast till sommaren.

Lyckligtvis hörde vi till de klubbar som snabbt fattade beslut om att spel på BBO är ett riktigt bra alternativ till ”verkligt spel” så vi är en av inte alltför många klubbar i Sverige som får anordna bridgetävlingar där. Efter en lite trög start med inte alltför många bord är det nu stadigt runt 10-12 bord på måndagar och ca 7-9 bord på torsdagar.

Vi tror också att många ”hittat” BBO nu och inte bara spelar på våra tävlingar utan är där då och då och spelar lagmatcher, tränar eller bara spelar lite för skoj skull då och då. Troligtvis kommer många att varva spel på klubben och BBO då vi återgår till spel i klubblokalen och vem vet, kanske spelar vi på BBO de torsdagar vi inte har Arosserien framöver.

Vi kommer att spela en lagserie i vinter/vår på BBO och denna kommer att spelas i formen av ”Gröna hissen”. Nio lag anmälda hittills och väntar ni inte för länge hinner ni anmäla ett lag om ni inte redan gjort det.

Spelet på BBO har fungerat relativt bra, men lite för många som blir klara för sent och lite diskussioner om ”ångra” och uteblivna alerteringar har det ändå varit. För att förbättra ytterligare kommer vi att spela med icke-spelande tävlingsledare under vårsäsongen.

Vi hoppas att alla får en riktigt avkopplande och härlig jul, även om den för många blir lite annorlunda då man kanske inte kan/vill resa bort till släktingar eller inte kan fira med så många samtidigt som man vill med de restriktioner som gäller. Tyvärr bidrar ju inte heller vädret med att höja julstämningen, så man får bidra själv istället genom att hålla humöret på topp.

Vi tar dock ingen längre paus för redan på måndag 28/12 kör vi en kvällstävling igen.

Styrelsen önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas att alla får vara friska och krya över julhelgen.