Information från Styrelsen

Hej,

Vi hoppas att alla har det bra och har hälsan i behåll i dessa tuffa tider.

Efter årsmötet har styrelsen haft ett konstituerande möte och styrelsen för 2020 - 2021 är nu enligt nedan:

Roll Namn
Ordförande Christer Åström
Vice ordförande Lennart Ekholm
Kassör Torsten Andersson
Sekreterare Kjell Persson
Utbildningsansvarig Elisabeth Stanley
Ledamot Barbro Lönning
Suppleant Bengt Larsson
Suppleant Conny Wahlgren

Den nya styrelsen vill rikta ett stort tack till de avgående styrelsemedlemmarna Lena Andersson och Hernando Slottsdahl för ett trevligt och bra samarbete och ett väl utfört jobb under deras tid i styrelsen.

På styrelsemöte igår (onsdag) beslutade styrelsen att avbryta försöket att återuppta spel på klubben. Vi återgår till att spela både måndagar och torsdagar på BBO, vilket vi kommer att göra åtminstone fram till årsskiftet.

Vi hoppas också att fler utnyttjar denna möjlighet att spela bridge nu när vi inte kan spela i lokalen.

Vi hoppas kunna starta en eller två lagserier i vår. Troligen inte Arosserien som får ”vila” till hösten så som situationen ser ut just nu, men antingen en serie på BBO eller en serie på BBO plus en serie i lokalen.

Vi kommer i dagarna att skicka ut en intresseförfrågan om att deltaga i denna/dessa. Vi hoppas att alla tar sig den korta tid som krävs för att besvara denna intresseförfrågan.

Vi kommer att ha en jultävling där de fyra måndagarna före jul räknas in (dessa räknas också med höstserien). De tre bästa resultaten på dessa fyra räknas och det kommer att bli priser till topp 3, både på scratch och handikapp. Endast klubbmedlemmar ingår i denna jultävling.

För er som inte är bekanta med BBO spel eller behöver veta lite mer kommer Elisabeth att genomföra utbildning på BBO vid två tillfällen nästa vecka. Utbildningen sker i klubblokalen och är måndagen 17/11 klockan 10.00 respektive onsdagen 19/11 klockan 18.00. Tag chansen att lära er hur det fungerar för att sedan kunna vara med och spela.

Med förhoppning om att alla får fortsätta vara friska och att vi får se många vid ”bridgeborden” på BBO.

/Styrelsen

Skickat den: 
12 nov 2020 kl 09:23