Nytt blod till distriktsstyrelsen!

Vi välkomnar Christer ”Greven” Eriksson från Uppsalabridgen och Anders Lövling från Enköpings BS som nya styrelsemedlemmar. Att ersätta Lena Westman och Sture Wiman som kliver av styrelsen kommer att bli ett tufft jobb! Ett stort tack till Lena och Sture för deras jobb och engagemang!

Presentationer av de båda nytillskotten kommer här!


Christer Eriksson, av de allra flesta mer känd som ”Greven” började spela bridge år 1986 när hans pappa lärde honom grunderna.

Hans favoritpartners är så klart lagkamraterna som fortsätter lära honom så mycket de bara orkar, Kvicken, Falken och Blixten (eller Hans Kvick, Björn Alenfalk, Thomas Ivarsson som de heter i sina pass).

Christers största styrkor inom bridgen är att han gör allt för laget, och alltid kämpar till sista kortet är lagt. Hans största svaghet är att han ibland blir lite lat när det gäller att räkna ut kortsitsen.

Om du vill bjuda honom på mat så är tipset att laga en GIGANTISK portion pepparbiff med råstekt potatis.

När Christer inte befinner sig vid bridgebordet för att spela själv, eller titta på när andra spelar, så utövar han- eller tittar på - andra sporter. Elaka rykten gör gällande att han kanske egentligen är bättre på basket och badminton än kortkastning - men han har ju faktiskt kommit tvåa i Svenska cupen så sent som 2019!

Christer hoppas på att kunna bidra med nya ögon till styrelsen arbete, och har redan visat sig vara en stor hjälp i köket i samband med årsstämman. Välkommen!


Anders Lövling började spela bridge 1993, när en kompis drog med honom på en kvällstävling i Enköping - efter det var det dags för nybörjarkurs!

Om man vill bli Anders favoritpartner så bör man vara begåvad med både tur och skicklighet.

Anders egen styrka i bridgen är budgivningen, och en svaghet han delar med många är att det ibland går lite för fort i spelet, och att han kan tappa fokus.

Som många andra så kombinerar Anders bridgespel med golf.

Favoriträtten är en riktig klassiker - raggmunk och stekt fläsk!

Både Anders och vi övriga i styrelsen hoppas på att han kan bidra med goda ideer, tankar och förbättringsförslag! Välkommen!