BBO-partävlingar - nu öppna för alla ÖMBF-klubbar

Nu erbjuder Norrköpingsbridgen, Filbyter Bridge och Ljungsbro BK alla ÖMBF-klubbar att delta - och även få ett bidrag till sina fasta kostnader.

Syftet med tävlingarna är dels att ge våra medlemmar en chans att idka sin favorit-tankesport i Corona-tider, dels samla in startavgifter som går tillbaka till klubbar för att hjälpa till att täcka de kostnader man inte kan undkomma men som pga speluppehåll inte kan mötas av de vanliga intäkterna.

Det avtal med BBO som SBF nyligen ingått tar bort de tidigare begränsningarna i parantal och speltider, något som alltså tillåter att de arrangerande klubbarna nu kan ”öppna upp” för andra klubbar i distriktet.

Organisatoriskt får alla klubbar sin ”Värd-klubb” till vilken man betalar en startavgift (men som redovisas tillbaka till klubbar med fasta kostnader).

Värdklubb Norrköpingsbridgen:
BK Sang, Finspång, Flen, Gnesta, IFK Norrköping, Katrineholm, Kolmården, Nyköping, Stigtomta, Söderköping, Trosa, Valdemarsvik, Östra Ryd.

Ta kontakt med: Marie Åfors (marie.afors@gmail.com)

Värdklubb Filbyter Bridge: Ljungsbro, Boxholm, Gamleby, Helgenäs, Kisa, Mjölby, Motala, Skänninge, Vadstena, Västervik, Ydre, Åtvidaberg, Ödeshög, Överum.

Ta kontakt med: Martin Löfgren (martin.lofgren@yahoo.se)

Alla spelare som inte ännu deltagit i BBO-spel hos de tre klubbarna måste sända ett mail till sin ”Värdklubb” med följande detaljer: Namn, MID-nummer i SBF, användarnamn (”nick”) hos BBO, mailadress och telefonnummer - varefter man registreras hos BBO som ”godkänd” deltagare.

För mer info: gå in på respektive klubbs hemsida:

https://www.svenskbridge.se/filbyter-bridge
http://www.svenskbridge.se/norrk%C3%B6pingsbridgen

Väl ”mött”!