DM/SM-par open är avgjord.

Den tredje DM/SM-tävlingen avgjordes sista helgen i januari. 13 par kom till start. 42 brickor spelades från 0900 fram till 1545, med avbrott för lunch. Klicka för att läsa mera!

Tidigt ryckte tre par till sig lite distans till övriga. Det var Tin och Stefan Budin, Ylva Rosvall - Tom Wickström och Thore Söderlund och Benny Appelqvist.

Dessa tre fanns kvar inför slutstriden som blev tight. Som slutsegrare stod till slut Thore och Benny endast 3 poäng före Tin och Stefan och ytterligare ca 3 poäng efter som trea blev Ylva och Tom.

Inför sista ronden kunde vem som helst av dessa tre vinna. Lite noterbart är att 5 av de 6 spelarna egentligen tillhört Sudret, som ju är nedlagd. Tin och Stefan tillhör Visby, men har haft den tillhörigheten för att få spela Allsvenskan i Visbys färger. Endast Ylva är Visbyspelare sedan många år.

Klintehamn, som ju tagit över Hörsnes plats i div 3 till hösten, kommer att få tillskott med Tin och Stefan som återvänder söderut för att bistå Thore och Benny i höstens div 3.
Vi ser fram emot att efter ca 20 år åter ha 3 lag i div 3. Två från Visby och ett från södra Gotland. Med lite tur får vi kanske spela en omgång här på Gotland. Beslut om detta fattas i februari.