Nytt i Bridgens Hus

Göteborg 230325
Hej, Bridgevänner, vi har några saker på hjärtat.
Söndagen den 26 mars arrangerar BK Lyx en simultantävling där SBF donerar alla intäkter till Röda Korset och Ukraina. Tävlingen börjar klockan 15. 00. Välkomna.

GBF kommer att starta ”pratbridge” för nya spelare och för andra som vill utveckla sitt bridgekunnande. Torsdagen den 20 april startar vi klockan 13.30 och håller på fram till 17.30. Vi kommer att spela kortare tävlingar där deltagare får använda sin kurslitteratur, ställa frågor och även rådfråga tävlingsledaren. Efter spelet kommer även en kortare genomgång att hållas. ”Pratbridgen” håller i gång fram till den 15 juni med undantag för den 18 maj. Bordsavgiften blir 60 kronor per spelare och speltillfälle. På anslagstavlan kommer du att hitta fler detaljer om ”pratbridgen” . Det är Tomas Andgren och Gunnar Östgård Olsson, som kommer att hålla i trådarna. Du hittar oss i första spellokalen till höger.

Den 6-7 maj anordnar GBF och Philip Berggren en tävlingsledarkurs i Bridgens Hus. Det är steg två i utbildningen, som syftar till att man ska få licens att leda silvertävlingar. Anmälan sker under den 6 maj i tävlingskalendern och där hittar du alla detaljer kring utbildningsdagarna. Kursavgiften är 400 kronor inklusive fika. Har du frågor kring utbildningen kan du kontakta Tomas Andgren 0732 70 17 53.

Vid ett möte med representanter från alla klubbar i Bridgens Hus beslöts att samtliga spelavgifter höjs till 60 kronor per spelare och speltillfälle från och med 1 maj. Beslutet grundar sig på att vi väntar en större hyreshöjning vid årsskiftet samt att lokalerna har haft ett eftersatt underhåll under ett antal år och är nu i stort behov av ett ansiktslyft.
Vi syns vid de gröna borden
Gunnar Östgård Olsson/ ordf GBF

Skickat den: 
23 mar 2023 kl 22:29