Klubbnyheter

Bild för Ping Huang

Hej!

Hösten kommer nu i snabb takt och med den även vår tävlingsverksamhet. Vår torsdags dagbridge satte igång redan i mitten av augusti och även vårt ligaspel har spelat sin första omgång förra tisdagen den 30 aug i samtliga divisioner med totalt 29 lag. I år ser vi tyvärr minskat antal lag i spår av pandemin, men vi hoppas på att flera lag ansluter sig. Tveka inte att anmäla er nu, det är inte för sent ännu. Kontakta gärna någon i tävlingskommittén (TK) som består av Rolf Westman 070-778 24 60, rolf.ubs@telia.com, Ryszard Sliwinski, 070-788 19 53, ryszard.sliwinskitd@gmail.com, och Hans Kvick 070-824 88 65, hanskvick@hotmail.com.

Allsvenskan är snart igång. Alla kaptener uppmanas att kontrollera att lagkamraterna har erlagt sina medlemsavgifter före start och att deras klubbtillhörigheter är regelrätta. För spelare som är nyfiken på vad Allsvenskan är finns en infosida Här. Spelare som inte ännu är inne i systemet men är intresserade att vara med kan anmäla sig till Allsvenskan div.4 som kommer att spelas tre söndagar och första speltillfälle är 18 sep. Sista anmälningsdag är 13 sep. Anmäl här.

I och med att verksamhetsåret 1/9 2022 - 31/8 2023 har startat så ska medlemsavgiften på 500 kr vara betald. Det finns två sätt att betala:
a) Med det inbetalningskort som ni ska ha fått tillsammans med bridgetidningen
b) Till bankgiro 373-3482 men kom då ihåg att skriva namn och MID nummer.

Styrelsen vill också uppmuntra alla medlemmar att engagera sig i rekryterings- projektet MiniBridge Cup. Vad är det undrar du? Läs då det senaste numret av medlemsnytt. Med MiniBridge kan du ta med dina kompisar/vänner (som inte kan spela bridge) och spela tävling med dem. Kontakta gärna styrelsen. Vi kan både berätta och dela ut läromaterial. Budgivning sker enligt i MiniBridge och därför behövs ingen kunskap eller inlärningsfas utan man kommer igång och kan spela inom några minuter.

Grundspelet i Minibridge Cup spelas 14 nov till 16 jan. Anmälan öppnar 5 sep tills 7 jan via denna länk.

Kom ihåg att DU BEHÖVS för att Bridge som en fin sport ska kunna leva länge! Du är viktig!

Vårt regelbundna spelschema, Live /Online, ser du nedan. Nytt för i år är att i Söndagsrallyt samarbetar vi med Gävleborgs BF. Du kommer att träffa TL från båda klubbarna då de alternerar varannan omgång.

DAG TID TÄVLINGSFORM
Tisdag 18.30 LAG-LIVE, Uppsalaserie Div 1-3
Torsdag 18.30 LAG-ONLINE Uppsalaserie Div 1-3
Onsdag 18.30 PAR-LIVE SBFs Simultan
Torsdag 9.30 PAR-LIVE Dagbridge
Söndag 18.00 PAR-ONLINE Söndagsrally

Höstens spelprogram, inklusive hela Upplands, kan nås via vår hemsida och här finner ni länken.

Kvällspartävlingen krymper tyvärr, men vi kämpar på för att behålla den. För nuvarande ansluter klubbens onsdagkvällsspel till SBFs simultantävlingar. Den sker ungefärligen månadsvis och första onsdagssimultan är den 21 sep. Håll utkik! Alla uppdateringar kommer att synas i vår kalender.

Styrelsen/Uppsalabridgen

Skickat den: 
4 sep 2022 kl 09:25