The Weekend har spelats

Under helgen som gick spelades vår populära The Weekend under 3 dagar, mysbridge på fredagen och silvertävlingar lördag och söndag. Trots viss tröghet när det gäller anmälningar till att börja med, blev det klart godkänt till slut.

Utan stor hjälp av frivilliga krafter kan vi inte genomföra dylika arrangemang. Ett varmt tack till alla som hjälpt till så att alla vi andra fick några trevliga dagar. Kerstin Landerö för professionell hantering av mat och servering, Stina Holm för hantering av tekniken under samtliga tävlingar.

Eftersom silvertävlingar ställer krav på särskilt utbildade tävlingsledare tackar vi också Nisse från Munka Ljungby och vår egen Claes Gard.

Fredagsmys

Under fredagskvällen stod god mat och trevligt umgänge i centrum, den avslutande bridgen avrundade en väldigt mysig fredag. Många skratt och hög stämning ledde till följande resultatlista, The Weekend Fredagsmys på klubben.

Mixed lördag

Silvertävling med mixade par, dam/herre. Även om tävlingen som sådan hade en mer framträdande roll än under fredagen, saknades det inte läckerheter att hugga in på under pauserna. Det behövdes verkligen, tävlingen omfattade hela 45 brickor vilket med våra mått mätt är cirka dubbelt så många som vi är vana vid. Att det hela ändå var klart innan kl 17 är imponerande. Hela resultatlistan, The Weekend Mix barometer silver.

Open söndag

Ännu en silvertävling över 45 brickor, denna gång med valfria par. Som vanligt, god mat och fikapauser mellan varven. Vissa spelare har deltagit i samtliga tävlingar vilket betyder mycket för klubben. Dessa önskar vi en skön sovmorgon under måndagen. Sen är ni nog redo för våra ordinarie tävlingar under veckan. Söndagens resultatlista, The Weekend Open barometer silver.

Ett stort tack till alla som hjälpt klubben att genomföra tävlingarna, och till er som deltagit. Vi behöver er alla.

Styrelsen
BK Tre Sang