MBK spelar betaltävlingar på BBO mån-, tis-, ons- o torsdagar kl 18.30

MBK spelar betaltävlingar på BBO mån-, tis-, ons- o torsdagar kl 18.30

MBK ansvarar för tisdag och onsdagar och samarbetar med Lund/Lomma/Bjärred, som kommer att anordna måndagstävlingar, och Bridgehuset som kommer att anordna torsdagstävlingar samma tid kl 18.30.

När någon från MBK spelar på måndags- eller torsdagstävlingen kommer intäkten att tillfalla MBK.

Alltså kan du spela digital bridge de flesta dagarna i veckan:
måndagar kl. 18.30
tisdagar kl. 18.30
onsdagar kl . 18.30
torsdagar kl. 18.30


Kostnaden kommer att bli 3,5 BB $, vilket motsvarar 3,5 $, dvs. cirka 35
kr. Valutan BB$ kan endast användas för digitalt spel på BBO och kan inhandlas med kreditkort eller PayPal. Det går bra att bjuda in partner och betala för denna. Mer info om detta i bilagan.

Tävlingen kommer att heta
BBO-Skane-Malmo (då endast engelsk stavning accepteras)
och kommer att nås via BBO-Tävlingar om Mästarpoäng (BBO Masterpoint Tournaments).

Alla som spelar rekommenderas att ange sig riktiga namn och gärna informera om spelsystem i sin profil.

Fullständig manual för betaltävlingar i bilagan nedan.

MBK kommer att ansvara för betaltävlingarna på tisdagar o onsdagar med start kl 18.30. MBK samarbetar med Lund/Lomma/Bjärred, som kommer att anordna måndagstävlingar, och Bridgehuset som kommer att anordna torsdagstävlingar samma tid kl 18.30. När någon från MBK spelar på måndags- eller torsdagstävlingen kommer intäkten att tillfalla MBK.

Tävlingarna kommer att spelas över 18 brickor och bronspengar kommer att utdelas då tävlingen kommer att rapporteras till Bridgeförbundet.

För alla som spelar ”klubb”-tävlingar på BBO i Lund/Lomma/Bjärred/Malmö finns en en hemsida där även resultaten finns, mer info här

Allmän info om spel på BBO
Eftersom att tävlingarna fokuseras på närområdet förutsätter detta att man meddelar att man vill delta senast kl 16 samma dag som tävlingen ska spelas till Annette. Detta behöver endast göras första gången en BBO-tävling spelas anordnad av Malmö BK, då syftet är att säkerställa att endast spelare från Malmö och dess närområde ska kunna delta.
Första gången ska meddelande om du vill spela ske på mail till annette.everum@gmail.com och ska innehålla
• BBO konto (info om detta v.g. se tidigare info om spel på BBO)
• MID nummer
• Namn

OBS Du måste dessutom ANMÄLA dej till själva tävlingen på BBO tidigast 2 timmar innan start samma dag, dvs tidigast kl 16.30.

Vi försöker också att undvika blindpar och inför SENASTE ANMÄLNINGSTID 18.20. Vi försöker ha ett reservpar på lut som hoppar in om det blir udda.