Sommarbridge fr o m 12 juli !

Vi startar nu med sommarspel måndagar och torsdagar. Till hösten hoppas vi kunna utöka antalet speldagar och starta Lundaligan.
Initialt tillåter vi bara spel för de som antingen är fullt vaccinerade och kan visa upp ett Covidbevis, eller som har testats positivt för antikroppar de senaste 3 månaderna och i övrigt vara fullt frisk utan förkylnings- eller influensasymptom.
Man måste också vara medlem i SBF.
Anmälan: Föranmälan görs antingen på BIT http://www.svenskbridge.se/lundsbk/kalender eller med ett mejl till larsake123@gmail.com senast kl. 16.00 speldagen.
En tävling som inte har fyra par (2 bord) anmälda senast kl. 16.00 ställs in.
Partnergaranti: Du kan anmäla dig själv utan partner genom att sätta ditt namn på båda spelarna, då accepterar du per automatik att spela med den partner som föreslås av kvällens TL
Anmälningsavgift: Ingen kontanthantering. Kupong med 10 spelavgifter kan köpas för 450 kr på BG 115-8765. Undantagsvis kan du i spellokalen Swisha 50 kr till angivet nummer.
På grund av det ekonomiska läget kommer vi till att börja med inte att betala ut några prispengar.
Extra klädhängare för ytterkläder är utplacerad i lokalen för att undvika trängsel i kapprummet.
Lottningen är klar när du kommer till lokalen och är projicerad på väggen. Gå direkt till din plats och undvik mingel.
Tävlingsledaren kommer att gå igenom de speciella regler som gäller i Coronatider.
Tävlingen går över 24 brickor med utökad rondtid och tid för förflyttning. För att undvika trängsel kommer vi att spela utan klocka, TL beordrar flyttning när alla är klara. Du får inte resa dig och gå omkring i lokalen innan tävlingsledaren sagt byte.
Förflyttningar skall göras med hänsyn till att lämpligt avstånd upprätthålles.
Vi kommer inte att ha några bordskryss, men om någon vill ha egna visir och/eller munskydd är det naturligtvis tillåtet.
Handsprit kommer att finnas på lämpliga ställen.
Det serveras kaffe och citronvatten samt en bulle.
Vi minskar antalet bord i lokalen till max 5 i varje rum.
VÄLKOMNA!