Medlemsbrev juli 2021

Hej i sommarvärmen!

Vi är inne på sommarschemats fjärde vecka och vi spelar på måndag och onsdagskvällarna samt tisdag förmiddag fram till och med vecka 32. Kvällstävlingarna är i det närmaste fulltecknade medan det finns gott om platser på tisdagarna.

Det går utmärkt att efteranmäla sig till tävlingarna om ni ser att det finns platser kvar. Bäst är att ringa Tommy Rhedin 070-815 24 54 eller aktuell tävlingsledare. Ni kan ringa fram till klockan 16:00 på tävlingsdagen för kvällstävlingarna och för tisdagar förmiddagsspel gäller fram till klockan 21:00 måndagen innan tävling.

Höstens preliminära spelschema börjar gälla från den 16 augusti. Klart hittills är att vi från och med den veckan kommer att spela måndag och onsdag kväll samt tisdag och fredag förmiddag. Blir det stor efterfrågan på platserna kommer även tisdag kväll på sikt att öppnas.

Det rapporteras i dagsläget väldigt positivt om utvecklingen av pandemin och signalerna från regeringen är att restriktionerna kommer att lättas på i september. Detta under förutsättning att vi inte får ny spridning igen!

Vi fortsätter fram till dess med vårt coronasäkrade spel på klubben.
Ingen får komma till bridgelokalen om man har förkylningssymtom, alla skall hålla avstånd och vi skall fortsätta att sprita/tvätta händerna lika flitigt som tidigare. Tävlingsledarens direktiv skall alltid följas!

Tävlingarna är endast öppna för klubbens A- medlemmar och för aktiva stödmedlemmar (stödmedlemskap under säsongen 2019-2020 fordras). Föranmälan krävs. Information om när nästkommande tävlingar blir aktiverade för anmälan kommer att ske löpande på hemsidan.

Ett inbetalningskort för 2021-2022 fanns med i senaste bridgetidningen. Avgiften skall vara betald till SBF senast den 31/8.

För de som inte har betalt för nuvarande säsong (2020-2021), men vill vara medlem 2021-2022 har SBF beslutat att de som betalar sin avgift från och med 16 juni får perioden 16/6- 31/8 2021 på ”köpet”. Se under nyheter på SBF.

Under tiden mellan en provtagning för covid-19 och fram till dess att man erhåller provsvaret skall man iaktta karantän och får inte besöka bridgelokalen.

Skulle du eller någon i ditt hushåll insjukna eller testas positivt för covid-19 måste alltid styrelsen kontaktas omgående. Detta är oerhört viktigt!

En fortsatt härlig sommar önskar vi er alla!

Lerums Bridgeklubb
Styrelsen