Månadsbrev maj 2020

Återigen en månad har gått utan något bridgespel i våra lokaler. Tråkigt men sant. Hoppas Ni som har alltför stort abstinensbesvär har hittat till bridgespel på nätet för att något minska denna smärta.

Vi kommer att göra ett försök med försiktig spelstart, på måndagar, för de som är under 70 år och A-medlemmar. Mer information om detta har gått ut i ett gruppmail (2020-05-24) till alla medlemmar med rätt registrerad e-postadress hos SBF. Första speltillfälle blir måndag 1 juni kl 18:30. Därefter kommande måndagar, förutsatt att det finns intresse. Föranmälan krävs senast söndag 31 maj för spel måndag 1 juni. Länk här. Naturligtvis måste man vara fullt frisk.

Förutom måndagsspel för de under 70 år, är alla övriga speltillfällen under juni månad inställda.

SBF driver ett projekt där bl a Vigo Silfverlin från vår klubb deltar. Projektgruppens mål är att erbjuda 70+ en spelmöjlighet med ”Corona-Säkerhet”, samtidigt som vi följer alla rekommendationer och bestämmelser. Utvärdering av olika alternativ och metoder pågår. Här ingår bl a checklistor och plexiglasskydd.

Vi hade ett styrelsemöte 2020-05-19 på behörigt avstånd ifrån varandra och ingen fika. Allt för att minimera risken för smittspridning. Eftersom protokollet på anslagstavlan i lokalen är ganska svårläst för de flesta, finns det på vår hemsida under Klubben, Styrelse, Protokoll. Länk här.

För övrigt gäller det att ’fånga dagen’ vara ute i det förhoppningsvis vackra vädret och njuta så gott det går.

Vi får också hoppas att denna pandemi snart avtar så vi kan återgå till normala aktiviteter. Dit längtar vi alla.

Sommarhälsningar från Styrelsen i Lerums Bridgeklubb