Yellow Cap - Avancemang till A-gruppen

Även den första Alt-tävlingen för Yellow Cap gick bra. Det blev en andra plats i B-gruppen och därmed avancemang för spel i A-gruppen vid nästa tävling.

Black slutade på andra plats och Lag Fredin på fjärde plats i A-gruppen medan Cantor slutade på åttonde plats och därmed får spela i B-gruppen vid nästa Alt-tävling. Resultat

Nästa tävling är OCBL Oktober Cup som spelas 3-5 oktober. I skrivande stund är nio lag anmälda. Oktober Cup 3-5 oktober

Alt competition- Event 6

Denna gång deltar laget i Alt competition - Event 6. Spelet startar måndag 26 september och pågår till 29 september, 22 lag deltar.

Vi kan se mer svenskt i startfältet genom Peter Fredin och ev fler svenska medlemmar i lag Fredin. Peter Bertheau, Simon Hult och Gunnar Hallberg spelar i lag Black och Tatyana Trendafilova - Fredrik Jarlvik spelar i lag Cantor.

Heja Sverige!

Upplägg

Det spelas två matcher á 16 brickor/dag kl: 16.00 och 21.00.
Tävlingen spelas i två grupper där Yellow Cap startar i grupp B. Om man slutar bland de tre främsta i B-gruppen får man starta i grupp A i nästa tävling. Fredin, Black och Cantor spelar i grupp A.

Tävlingens resultat kan följas via länk på denna sida: länk Matcher från A-gruppen brukar visas i Vugraphen med 20 minuters fördröjning, håll utkik!

Yellow Cap - Vad är det?

Under hösten, vintern och våren kommer junior- och damtruppens spelare att medverka i de OCBL- och Alt-tävlingar som arrangeras online.

Det blir värdefulla träningstillfällen mot bra motstånd inför VM-tävlingarna nästa sommar/höst.

Varför Yellow Cap?

Två herrar som verkligen brinner för såväl juniorer som landslagsbridge har här slagit sina kloka huvuden ihop och skapar bra träningstillfällen för juniorer och damer där resultaten kan följas upp för att se vad man kan utveckla för att förbättra sitt spel på sin väg till framtida mästerskap.

Ni som har följt tidigare mästerskap vet att Lars Nilssons gula keps spelar en roll i mästerskapssammanhang, den får nu symbolisera vägen till nya medaljer!

När en partner fattas till någon spelare kommer Mats Nilsland att hoppa in som partner. Han finns även till förfogande för systemsnack och spelproblem. Mats har även satt upp en hemsida för lagen där de meddelar när de kan spela så vi har full koll på trupperna. Även utan inloggning kan man se vilken line up laget har för varje match. Lineup Yellow Cap

Vilka tävlingar?

Vi kommer att spela ”alla” tävlingar t.o.m. våren 2023 och man kan vara obegränsat antal spelare.
Förhoppningsvis kan detta även leda till såväl nya supporters som att inspirera fler att satsa på landslagen.

OCBL

OCBL-tävlingar fram till årets slut:
September Cup 13-15 september
Oktober Cup 3-5 oktober
Halloween Cup 25-27 oktober
Mon-Tue Swiss 21-22 november
December Cup 13-16 december
Länk till kommande OCBL

ALT

Alt-tävlingar fram till årets slut:
26-29 september 2022-Event 6
17-20 oktober 2022-Event 7
31 oktober - 3 november 2022-Event 8
6-9 december 2022-Event ?
Länk till kommande ALT

Trupperna sänder ett stort

TACK!

för denna möjlighet till

Lars Nilsson och Mats Nilsland