Prova på att spela realbridge! Måndag 7/6.

Prova att spela bridge på din dator med dina klubbmedlemmar! Vi testar med 8 brickor för att ni ska komma igång. Ni kan spela även om er partner inte kan vara med hemifrån sitt. Vi ställer upp med partnergarant! Inloggning från klockan 18:30 den 7/6. Vi börjar spela ca klockan 19. Vi är med och hjälper er med det tekniska! Klicka på rubriken ovan, så kommer ni till spelarlänken och till mera information.

Välkommen att spela ”prova på tävling” 8 brickor måndag 7/6.

Ni kan spela hemifrån på en dator eller på en surfplatta. Ni loggar in genom att klicka eller trycka på Spelarlänken nedan. Se till att godkänna att realbridge får använda mikrofon och kamera på er dator eller surfplatta, om en fråga om detta kommer upp när ni loggar in. Se också till att språket är Svenska, detta kan ställas in vid inloggningen, längst uppe till vänster.
Logga in med ert namn och medlems-id nummer. Observera att ni inte kan logga in före 18:30. Vi börjar spela ca klockan 19. Vi hjälper er med det tekniska när ni loggat in, men det är faktiskt ganska enkelt att spela, ungefär som att spela vid ett bord i klubblokalen.
Välkomna!

Spelarlänken