Hovmantorp gjorde det igen!

Hovmantorp försvarade sin seger från förra året och visade alla hur man ska hantera korten när det var dags för Trettondagsbarometern i Kalmar.

Under Trettondagen samlades 16 lag i Kalmar för att göra upp i den årliga Trettondagsbarometern. Lagen kommer från Västervik i norr till Karlshamn i söder och från Växjö i väster till Kalmar i öster.
Det hela blev en ren uppvisning av förra årets segrande lag från Hovmantorp. Spelarna i lag Hovmantorp är Morgan Svensson, Johan Isaksson, Johan Arvidsson och Christer Glimsjö. Efter första ronden och efter tredje ronden hade de sina sämsta placeringar för då låg de bara på en tredje plats. Efter alla andra ronder skiftade det mellan första och andra platsen fram till och med den nionde ronden. Från tionde ronden fram till sista så var det inget lag som klarade av att flytta dem från första platsen. Suveränt spelat hela tiden!
Det blev däremot mer spännande om vem som skulle lyckas ta hand om andraplatsen. Här hade ”Kusinerna” från Ronneby placerat sig från mitten av tävlingen och såg länge ut att stanna där. Kalmarlaget ”Wågar ni möta oss?” närmade sig alltmer under de sista ronderna och inför sista ronden skilde det bara en poäng. I den sista matchen vann båda dessa lag sina matcher men Kalmarlaget vann sin match med lite mer och lyckades gå om med två poäng.
Stort grattis till alla pristagarna och speciellt till det suveräna laget från Hovmantorp!
Vi andra får väl ta lärdom av killarna från Hovmantorp och träna lite extra till nästa år…