Följ helgens junior-SM!

Till helgen (24-25 oktober) gör 18 par upp om titeln som svenska juniormästare för par.
Löpande resultat

Tävlingen spelas på Väddö i Uppland med start lördag morgon. Det vimlar av landslagsspelare i startfältet, och flera av spelarna har även internationella titlar på meritlistan. 102 brickor ska avverkas och strax efter kl 16:00 på söndag applåderar vi de nya mästarna.

Fjolårssegrarna Sanna Clementsson och Ola Rimstedt deltar på nytt, liksom silvermedaljörerna Teo Bodin och Simon Hult. Alla fyra spelar dock med andra partners den här gången. Faktiskt är fjolårsfyrorna Maya Lo Björk Heed / Andrea Nilsson det enda paret från JSM 2019 som ställer upp i årets JSM. Många av de övriga paren är relativt nya, där vissa av spelarna kommer sitta mitt emot varandra vid bridgebordet för första gången.

Följ tävlingen på svenskbridge.se
Ni kan följa hela tävlingen här på svenskbridge.se, där vi kontinuerligt rapporterar om ställningen, låter er möta några av deltagarna lite närmare och berättar om en och annan kul giv.

Hur går det…?
Jag väljer fegt att inte tippa någon vinnare på förhand. Nöjer mig med att konstatera att de som vill bli nya mästare får se till att spela riktigt bra!