Juniortruppfonden - Uppdatering

Lite info om vad som hänt och händer…

En månad har gått

En dryg månad efter lanseringen av Juniortruppfonden har det kommit in en del pengar, men kanske inte på det sätt jag förväntat mig. I stället för små belopp från många har det inkommit större summor än det jag hoppats på men från färre. Stort tack för dessa pengar!

Några klubbar har annonserat att de håller på att samla in, och jag ser fram mot att höra av dem.

Jag vill passa på att påminna om att en ”tjuga” här och en ”femtiolapp” där är ytterst välkomna!

Så: bli en del av att pusha våra elitjuniorer framåt - ge en liten peng!

Bankgiro: 5666-0434


Speciell uppföljning

De som givit pengar, lite som mycket, ska förstås veta vart dessa går. I dagsläget har inga pengar lämnat fonden, men så fort det börjar användas truppfondspengar så kommer jag att informera på ett så transparent sätt som möjligt, också här på hemsidan.

En speciell uppföljning kommer att ges till dem som bidragit: här kommer förstahandsinfo ges om vad som sker i truppen. Detta sker på två vägar:

  • Den som satt in pengar på konto har jag namn på. Kontakt-email söker jag upp via den förträffliga ”medlem på nätet”-funktionen och sätter upp på en maillista. Första uppdatering sändes ut i går. Om du har satt in pengar på konto men inte fått något mail ber jag dig att meddela mig på martin.lofgren@yahoo.se så ska jag se till att du kommer med!

  • Klubbar, och de som bidragit via en klubbinsamling är det svårare att nå individuellt. Därför ber jag klubbar som ordnat insamlingar och sänt pengar att maila mig så får klubben denna upppdatering och kan kommunicera på det sätt klubben finner bäst.

Återigen stort tack för det som kommit och tack på förhand för kommande bidrag!

Martin