Klubbnyheter

Lasse Bäcklund och Ilja Krusnell tog hem KM. Imponerade med två segrar och plockade hem mästerskapet överlägset.

KM blev framflyttad och nytt startdatum är nu bestämda. KM spelas den 10/3, 17/3 samt 24/3. Bästa par över tre tävlingar blir klubbmästare. Alla är välkomna att spela och resultat räknas separat i serietävlingen.

Hej Bridgevänner! Nu har vi dragit igång säsongen! Dragit i gång och dragit i gång….. Det märks att Covid 19 drabbat samhället och att det är färre som spelar. I dag 27/1 så spelar vi i alla fall kort vid 4a bord.

Lassarna tog hem skinkan trots frenetisk sopurt av Dara och Leif som med sin fina insats plockade hem spurtskinkan.

Glada treor blev Christer och Roffe som spottade upp sig från en 6de plats.

God Jul och Gott Nytt år

Skinkbridgen

Lassarna med Lindh som reserve fortfarande i ledning!
Hinner någon i kapp??
Spänningen är olidlig!

Goren

Vi drar igång höstsäsongen redan den 12 Augusti. Vi hoppas och tror att det är många som är spelsugna så vi bestämde att vi startar lite tidigare i år. Vår förhoppning är att alla hunnit vaccinera och att det inte blir någon typ av bakslag.

Styrelsen har valt att stänga för spel på grund av utveckling ac Covid-19 tills läget förbättrats alternativt tillräckligt många har vaccinerats.

God Försättning

Hässelby Bridgeklubbs Styrelse

Vi har inte stängt ner verksamheten totalt utan det är ett antal entusiaster som fortsatt spela. Många spelare har valt att avstå spel så länge rekommendationer är max 8 spelare. Vi använder lagda brickor och ett brick-set per bord.

Serietävling upplagd samt korrigering 15/10.

Hejsan Bridgevänner,

Sidor