Par-tävlingar i samarbete med Rolf Flyg&Buss

Under sommaren spelar vi 3 dagar i veckan, måndagar, onsdagar och fredagar med start klockan 10:00, tänk på att alltid vara inloggade vid spelstart.

Resultat av partävlingarna i samarbete med Rolf Flyg&Buss

Resultaten av partävlingarna på BBO hittar Ni här

GBF och BK Debut i samarbete med Rolf Flyg&Buss arrangerar partävlingar på BBO

Vi kommer att spela 24 brickor varje tävling, 3 brickor/rond om möjligt.
Vi kommer att spela om bronspoäng i alla tävlingar.

Hur ska jag göra?

Du måste skapa ett konto på BBO om du inte har det redan, så gör du det här:
1. Klicka på denna länk
2. Välj bli medlem gratis och följ instruktionerna.

När du har gjort detta ska du skicka ett mail till info@gbfsvenskbridge.se med ditt riktiga namn, ditt ”nickname” på BBO, ditt MID:nr, din klubbtillhörighet samt mobilnummer.
Detta måste alla som vill spela våra tävlingar att göra då vi måste göra en lista över om vilka som är tillåtna att spela våra tävlingar på BBO.

Hur anmäler jag mig?

2 timmar innan varje tävling startar kommer det att finnas en tävling upplagd på BBO under fliken tävlingar, BBO-tävlingar om mästarpoäng eller under ”Alla tävlingar”.
För att du ska hitta att anmäla dig till din tävling så finns 2 möjligheter:
Leta efter värd, vilket kommer att vara ”sweden 136” eller så kommer tävlingsnamnet att vara ”Rolfs Flyg och Buss” Klicka nu på ”anmäl” till den tävlingen.
Nu öppnas en ruta där det står:
Den här tävlingen har 1,50 BB$ i startavgift(läs nedan hur du skaffar detta) och under det så bjuder du in din partner till tävlingen med dennes ”nickname”. Det är av yttersta vikt att man är inloggad på BBO 15 min innan spelet startar, är man inte inloggad så kommer man inte med i tävlingen när den startas, tänk också på att inte vara inne på lättsam utan på startsidan.

Kostar det något att vara med?

Ja det kommer det att göra 50:-/spelare och tävling. Betalningen kommer att ske i 2 steg och det fungerar så här:

1.Du swishar 35:- till 1230405712, använder bg 716-0690 eller pg 421062-1 för betalning av en tävling, givetvis kan du betala för mer än en tävling samtidigt. OBS: Märk med MID:nr när du betalar.

2.Resterande avgift betalar du med BB$, 1,50 BB$/spelare och det köper du på BBO sidan. När du har loggat in så finns den längst upp i högra hörnet finns en ruta med BB$, klicka på den så öppnas en ny ruta där det finns ett antal alternativ, välj purchase och då öppnas en ny sida. Köp det antal dollar du vill köpa och väljer sedan själv vilket betalningsalternativ du vill använda. Det är viktigt att du köper BBO$ på deras hemsida och inte genom appen för då blir det dyrare.

Regler

Det går aldrig att göra revoke eller bjuda för lågt på BBO. Annars gäller svenska bridgeförbundets lagar generellt. Rond tiden kommer att vara 18 min/rond **(det är viktigt att ni håller den)*** Torsdagar är det 15 min/rond som gäller . I tävlingen kommer ”undo” att finnas d v s att man kan ångra ett bud eller ett spelat kort men bara om båda motståndarna accepterar det.
En tävling startas om det är 4 bord anmälda annars ställs den in.
Tävlingsansvariga är Calle Ek och Bo Hillström.

Resultat

Resultat kommer att publiceras på här

Frågor och funderingar

Har du frågor om någonting så svaras de endast på mail,
info@gbfsvenskbridge.se

Välkomna att spela

GBF och BK Debut i samarbete med Rolf Flyg&Buss

Besök gärna Rolf Flyg&Buss hemsida här