Kommande tävlingar

Nu har höstmörkret börja nalkas och av sommarvärmen är det allt mindre kvar. Då passar det ju bra med bridge - och det finns det många möjligheter till att delta i.

14 okt - Askims lagsilvertävling

Askims BK arrangerar en silvertävling i lagform. Tävlingen spelas enligt Gröna Hissen vilket innebär att man spelar mot lag som är ungefär lika bra som ett eget. Tävlingen startar kl 11 och är slut ca 17.30. Laget får bestå av 4-6 spelare och de behöver inte tillhöra samma klubb/distrikt. Anmälan och mer info om tävlingen hittar ni på följande länk.

11 nov - Manfred Kamras Minne

Andra helgen i november är det dags för guldtävling i Göteborg. Tävlingen börjar kl 9, och 70 brickor spelas. Ta chansen och spela mot några av Sveriges bästa spelare! Mer information hittar ni på följande länk.

25 nov - DM-mixed

Som brukligt avgörs årets distriktsmästerskap för mixed-par sista helgen i november. Anmälan och mer information hittar ni på följande länk.

Generationsbridgen

Upplägget för att locka juniorer att börja spela bridge har kommit en bit på vägen. Efter de två inledande kurstillfällena i slutet av augusti kör vi nu vidare. Söndagar mellan 16 och 18 kör vi med lite föreläsning och mycket spel. Mer information hittar man på följande länk.

Svenska Cupen

Just nu pågår den sjunde, och sista, omgången innan slutspelet i Uppsala i mitten av november. Bland de göteborgslag som deltar är tre lag kvar. Två av dessa möts inbördes - KRKA och Westerlund, medan 99an ska åka upp till Bohuslän för att möta ett Kungshamnslag. Mer information om tävlingen hittar ni på följande länk.

Allsvenskan, div 4

Årets upplaga av division 4 i Allsvenskan är avgjord. Vann gjorde BK Everfresh, Ljungblad och tvåa kom Frölunda BS, Ka Ching kom på andra plats.

Slut för den här gången, maska väl,
MVH
Björn Sörling
Göteborgs BF