Gbf behöver din hjälp!

Göteborgs Bridge Förbund behöver din hjälp!

Nedstängningen av Bridgens Hus, som en följd av Corona smittan håller på att knäcka vår ekonomi. Bridgens Hus inkomster består i huvudsak av hyresintäkter från de klubbar som arrangerar träningar och tävlingar här.

Pias café som på en dag tappade all sin omsättning har vi försökt hjälpa så gott vi har kunnat. Vi för just nu en förhandling med vår hyresvärd Platzer om att halvera hyran.

Nu måste vi hitta inkomstkällor och därför behöver vi allas hjälp. Vi har just fått våra nya officiella kort från Kina(du ser dem i bildspelet ovanför), de har en högre papperskvalitét än tidigare, tryck i alla fyra hörnen, skillnad på den röda färgen på hjärter och oranga ruter, mörkgrå klöver och svart spader. Korten är testade i våra blandningsmaskiner och de fungerar utmärkt.

Vi har ett erbjudande om du köper 5 kortlekar för 100:-, eller 10 för 200:- osv. så skulle vi få in ett bra bidrag till att hålla ut. Du får självklart gärna bidra med ett större belopp, men många bäckar små…..Swisha in pengarna till 1230405712 eller sätt in dom på Plusgiro 421062-1 eller Bankgiro 716-0690 med meddelandet ”5 kortlekar” så kan du hämta ut dina kortlekar nästa gång du kommer förbi Bridgens Hus när vi har öppnat. Kom
ihåg vi behöver din hjälp, tillsammans klarar vi Bridgens Hus.

Tack på förhand,

Göteborgs Bridge Förbund

Arnes Bridgeskola

UPPDATERING 17 maj

Hoppet att fullfölja kurserna i vår är ute.
Arnes Bridgeskola siktar nu på att förlägga de tre avslutande kurstillfällena till
v 34, 35 och 36 med start 17 augusti

Vi informerar vidare på denna sida

Göteborgs bridgeförbund informerar

Göteborgs bridgeförbund har beslutat att återuppta verksamheten så fort myndigheterna anser
att det är möjligt att vi kan bedriva verksamhet igen. Så tillsvidare kommer all bridgeverksamhet
i GBF:s regi att ligga nere. Gbf vädjar till distriktets klubbar att följa beslutet. Årets liga är därmed
nedlagd.
Gbf har pågående förhandlingar med hyresvärden för att lösa de ekonomiska problemen, som uppstått
i samband med stängningen av bridgens hus.

GBF:s styrelse

Meddelande ifrån styrelsen

Vi fick vi det tragiska beskedet att GBF:s ordförande, Kalle Rasmusson, gått bort efter en tids sjukdom. Han var mycket omtyckt både vid bridgebordet och som ledare för Göteborgs Bridgeförbund. Kalle kämpade in i det sista för föreningen och dess utveckling. Vi i styrelsen beklagar sorgen.

Göteborg 7 maj

Styrelsen