Mentorbridge på onsdagar på RealBridge!

Undersökningar visar på att s.k. mentorbridge, dvs en mindre rutinerad spelar med en mer erfaren spelare, är ett fint verktyg för att utveckla våra spelare.

När nu klubbarna anpassar sitt spelprogram online till efterfrågan och det faktum att livespel börjat bedrivas i klubblokalerna, har vi tagit hänsyn även till mentorbridge.

Från och med måndag 12 juli gäller följande för våra partävlingar på nätet:

  • Tisdag 18.30 partävling (24 brickor) på RealBridge. Denna tävling spelas simultant med live-bridge hos Norrköpingsbridgen, dvs gemensamma brickor och gemensam resultatlista.

  • Onsdag 18.30 partävling (18-20 brickor) på RealBridge för mindre rutinerade och mentorspar. Se vidare nedan. (BBO-tävlingarna upphör t v.)

  • Fredag 13.30 partävling (24-27 brickor) på BBO.

Mentorpar välkomna i våra tävlingar för mindre rutinerade

Vi vill gärna fästa er uppmärksamhet att reglerna för deltagande onsdag kväll har justerats. Vi välkomnar nu spelare från hela Sverige som antingen har 35 eller högre i hcp, eller ”mentorpar” vilket vi definierar som att en spelare måste ha 45 eller högre i hcp medan partnern inte har någon hcp-begränsging. Som tidigare tillåts endast naturliga system.

Övrig information

Det kommer att vara ett speluppehåll i onlinetävlingarna mellan 30 juli och 6 augusti då vi i stället hänvisar till SBF:s onlinefestival.

Slutspelet i lagserien Strandligan med 24 brickor per kväll är schemalagt till måndagarna 19 juli, 9 aug, 16 aug och 23 aug kl. 18.30.

Vi önskar alla en fortsatt fin sommar!

Marie Åfors - Martin Löfgren - Rolf Öhman - Roger Hilmersson