Filbyter Bridge förlänger pausen april månad ut

Styrelsen för Filbyter Bridge har den 26 mars beslutat att förlänga speluppehållet p g a Corona-pandemin (Covid-19), att gälla april månad ut.

Precis som tidigare kommer lokalerna att hållas stängda för all bridgeaktivitet, också kursverksamheten. Stängningen omfattar även eventuella bridgearrangemang utanför Filbyter Bridges egen regi.

Filbyter Cup 2020 avlyses i sin helhet. Mästarpoäng för de sex ronder som redan spelats kommer att rapporteras in till SBF.

För matcher i Svenska Cupen hänvisar vi fortsatt till de olika beslut som kommuniceras till lagen från förbundsnivå. Så länge som klubbens lokaler är stängda för bridgeverksamhet kommer inga matcher att kunna spelas där.

Styrelsen hoppas på fortsatt förståelse från spelarna, att vi fattar dessa beslut med spelarnas hälsa som utgångspunkt och prioritet.

Glöm inte bort att det nu finns möjlighet att spela bridge i klubbens regi on-line. Genom att delta bidrar du dels till att släcka din egen (och andras) bridgetörst, dels på ett aktivt sätt till klubbens ekonomi! Se mera information kring spelet on-line här.

Precis som tidigare hänvisas frågor till någon av e-postadresserna: cmdrcalle@gmail.com eller martin.lofgren@yahoo.se.