Bridgefestivalen söker personal

För att genomföra en Bridgefestival krävs massor av personal. Vi har några vakanser som måste fyllas och hoppas få hjälp från er medlemmar.

1. Layoutare (Originalare)

Vi söker dig som;

A) Kan spela bridge
B) Kan skriva en rad eller två på egen hand
C) Behärskar en dator och dess program för att kunna producera en daglig bulletin med givar, bilder, resultat osv. Indesign är en programvara som är tänkbar, men det är också möjligt att det skulle kunna göras i Word eller andra program.

Det är alltså den dagliga festivaltidningen (bulletinen) som vi talar om där det handlar om att slå samman de bidrag som inkommer från de som tar bilder och skriver artiklar till att få fram en tidning i A4 format.

Lön och traktamente utbetalas. Utöver det och beroende på var man kommer från, kan det även erbjudas såväl rese- som boendeersättning.

2. Extra tävlingsledare

Vi söker dig som;

är på plats i Örebro och har en TL Licens Steg 2 eller högre och har möjlighet att gå in och förstärka vår tävlingsledarstab under framförallt måndag till torsdag i vecka 31 (29 juli – 2 augusti).

Allt är av intresse, även om det bara är enstaka tävlingar och inte flera sammanhängande dagar.

Lön och traktamente utbetalas.


Är du intresserad eller har frågor eller funderingar kring något av ovanstående hör av dig till mme@svenskbridge.se eller ring 070-654 65 68.

Med vänliga hälsningar,

Micke Melander
Festivalkommittén
Svenska Bridgeförbundet

Samarbetspartners