Juniorboende på Scandic Väst

Juniorkommittén har beslutat om formerna för juniorboende. För att få sponsring av boende krävs att juniorer, samt i de fall man är omyndig även målsman, skriver under ett avtal.

Boendet blir även i år på Scandic Väst Hotell, i tre- eller fyrbäddsrum. Kostnaden är 900 kr per junior, oavsett antal nätter i perioden man bor där mellan fredag 28 juli till söndag 6 augusti maximalt 9 nätter med andra ord och då 100 kronor per natt.

SBF har inga permanenta ledare på plats, man förutsätts klara av att själv bo, passa tider och ta sig mellan boende och spellokal.

Betalning görs till BG 373-3482 med märkning ”Juniorboende” samt ”ditt medlemsnummer”.

Om du bor i sponsrat boende är det inte tillåtet att nyttja eller förvara alkoholhaltiga drycker under Bridgefestivalen. Du riskerar då att förlora ditt rum samt får betala fullt pris för de antal nätter du har bokat.

Fullständigt avtal finns här Avtal juniorboende.

Bokning av boendet görs till Johan Grönkvist, >>e-post . Meddela ankomst, hemresedatum samt önskemål om rumskamrater.

Sista datum

  • …för anmälan till juniorboende är 18 juni.
  • …för betalning (mottaget) är 3 juli.
  • …för underskrivet/inskickat (mottaget) avtal är 3 juli.

OBS! Vid anmälan efter 18 juni eller betalning efter 3 juli gäller ordinarie pris.

Frågor om avtalet besvaras av Johan Grönkvist på >>e-post

Allmänt om juniorboende i Festivalen

Subventionen av boendet i samband med Bridgefestivalen är tänkt som stöd för att alla juniorer ska ha ekonomisk möjlighet att resa till, och spela tävlingar i, Bridgefestivalen.

Under Bridgefestivalen är varje junior en representant för Svenska Bridgeförbundet och syns inte bara av övriga festivaldeltagare, utan även av sponsorer/samarbetspartners och media. Dessutom önskar SBF lägga till rätta för ett så säkert boende som möjligt, inklusive för yngre juniorer. Med hänsyn till detta är regelverket strikt.

Om du väljer att inte acceptera det regelverk som vi satt upp har du inte rätt till subventionerat boende, och vi räknar med allas förståelse för detta.

Samarbetspartners