Middagstips med erbjudanden

Missa inte att besöka våra samarbetspartners för middag.

Al Forno Maten och vinet som serveras hämtar sina smaker från det italienska köket och serveras i varm miljö med god service. 10% rabatt på mat och dryck under festivalen.

Amici En liten mysig Italiensk restaurang som erbjuder ett stort urval av delikatesser och viner. Genuint, mysigt med en fantastisk personal. Specialmeny under festivalen.
Förrätt: Caprese med buffelmozzarella, ljumna körsbärstomater och balsamicoglaze. Varmrätt: Salsicciapasta med tomat- och gräddsås, svamp, Parmigiano-reggiano, alt svamp- och parmigianorisotto. 249 kr

Maxim En av de äldsta krogarna i Örebro! God mat, trevlig personal och priser som även passar en sparsam plånbok. Helgerbjudanden 139 kr, se bildspel.

Royal Arms En mysig pub belägen ca 200 m från Conventum. Ett bra ställe att lyssna på musik, träffa vänner, äta middag och ta en öl.

Yerevan Mangal Armenisk restaurang med kolgrillade spett som specialitet. Alla bridgespelare har 15% rabatt på mat under festivalen.

Clarion En oas mitt i staden för magiska sommarkvällar med spritziga coctails, kall öl och något för smaklökarna direkt från grillen. Smashburgare/halloumiburgare med pommes frites och en öl/ett glas vin 220 kr.

Scandic Grand Ät en god middag i restaurangen, ta en drink i baren eller njut av atmosfären på glasverandan.

Samarbetspartners