Den 4-6 maj arrangerades en rekryteringsträff i Örebro där delegater från distrikten tillsammans med SISU och representanter från personal och styrelse diskuterade hur man bör gå tillväga för att rekrytera och behålla nya bridgespelare på bästa s

Den 4-6 maj arrangerades Rekryteringsträffen i Örebro. Kallade till nämnd träff var landets alla klubbar och distrikt samt framförallt alla som på något sätt håller på med rekrytering till våra bridgeklubbar.

Samarbetspartners

Den 15 april gick anmälningstiden för att anmäla sig till Rekryteringsträffen ut. Vi har fortfarande några platser kvar och håller öppet veckan ut (tom 22 april) om någon ytterligare vill anmäla sig.

Hur ska vi bli fler, bättre och framgångsrikare?
Det är några av de viktigaste frågorna Förbundet arbetar med och förmodligen även den viktigaste frågan för våra distrikt och klubbar.

Den 4-6 maj arrangerar Bridgeförbundet rekryteringsträff där förhoppningen är att styrelsen och kommittéer för bridgeförbundet ska få tillräckligt med ledstjärnor för att kunna styra förbundet så att vi blir fler, bättre och framgångsrikare.

Hur ska vi bli fler, bättre och framgångsrikare?

Subscribe to Nyheter