Klubbnyheter

Den gångna helgen spelades SM-semifinalerna i Lag på 10 olika orter. Semifinalspelet kännetecknas av hög spelkvalitet och hård konkurrens.

BDBF har beslutat att ställa in klubbträffen som skulle ha ägt rum lördagen den 27 april. Styrelsen återkommer med nytt datum.

Den 27 april kommer UBF i samarbete med BDBF att anordna TL1-utbildning i UBF:s bridgelokal i Uddevalla. Kursledare: TL3 Mikael Skön. Kursen pågår mellan 09:30 - ca 17:00. Ingen mat serveras i lokalen men det kommer att finnas kaffe/fika.

Lag Roger (kapten Roger Nyman, Tommy Svensson, Leif Andreasson, Rudi Knutsson, Anders Dellien och Mikael Olsson) segrade i DM-lagfinalen som avverkades den gångna helgen.

Se inbjudan på Vänersborgs BS hemsida och kontakta gärna ordförande Gunilla Hogedal på tel. 070-2399353

Efter ett samråd mellan de fyra bridgedistrikten i Västsverige har man kommit överens om att marknadsföra varandras guld- och silvertävlingar på respektive hemsida. Detta för att stimulera tävlingsbridgen mellan distrikten.

På Långfredagen den 29/3 anordnas en silverbarometer på Bohusgården Uddevalla. Mkt trevlig miljö och god mat. För ytterligare information och anmälan hänvisas till UBF:s hemsida.

Det blev en stabil seger för Petra Svantesson/Lennart Johansson i årets Mixfinal. Paret ledde tävlingen från början till slut. Silvermedaljerna spelades hem av Veronica Johansson/Michael Sandberg och bronsplatsen intogs av Anna Ek/Rolf Bäck.

Sidor