Tösabridgens återkomst

Äntligen - efter ett drygt år med inställda tävlingar och andra evenemang, är vi igång rejält igen. Senast i raden är vår traditionella Tösabridge som återigen kunde spelas på tisdagen.

Som vanligt skulle töserna bara få mysa och bli bortskämda av ett par av klubbens herrar. Damerna skickar ett tack till Magnus och Jan-Inge som självmant tagit på sig den hedrande uppgiften att sköta markservicen.

Med tanke på den höga stämningen och de bubblande skratten tycktes allt ha blivit lika kul som förväntat. Inget tyder dock på att detta har något som helst att göra med de bubblande drycker som serverades under kvällen, detta som komplement till den läckra maten.

Magnus hade förutom uppgiften som tävlingsledare också uppdraget att servera bubbel med tilltugg innan tävlingen. Vi gratulerar Agneta Andersson och Lena Widner till segern, ett särskilt omnämnande också till Rosemary Pålsson och Gunilla Berthagen som var bäst på scratchlistan.

För övrig markservice stod Jan-Inge, han bjöd på snittar i pausen och redaktörens gissning är att det fanns lite bubbel även till detta. Sen förstår alla också att herrarna fixade disk och allmän uppsnyggning efter tösernas utsvävningar.

Nu hoppas vi väl alla att även kommande festliga evenemang kan genomföras som planerat. Håll dig informerad genom att titta in på hemsidan ett par gånger i veckan.

Anmäl dig gärna till Julfesten 4 december!