Höstinfo från ordförande

Hösten har gjort sitt intåg och lågtrycken drar in över oss. Inom klubben är det däremot ett behagligt högtryck. Tävlingsgruppen med ”tusen” projekt på gång, leder nog ligan i aktivitet, tätt följd av utbildnings-gruppen, där kursverksamheten överstiger allas förväntningar. Alla vi andra som stöttar och servar försöker hänga med i svängarna och det är inte alltid helt enkelt.

Ett stort och hjärtligt tack till alla Er som har ställt upp på ett så positivt och engagerat sätt. Utan alla era fina ideella krafter, hade vi inte varit där vi är i dag. Givetvis har detta medfört viss snedbelastning och alltför tung arbetsbörda för några. Därför går vi ut och vädjar till alla att stötta och hjälpa till. Här finns många och angelägna uppgifter som behöver utföras.

Vad gäller våra lokaler, så har kommunens exploateringsbolag, MEX, köpt hela fabriksfastigheten och är alltså sedan juni månad vår nya hyresvärd. Det känns tryggt.

Ekonomiskt har det naturligtvis varit en tuff tid under pandemin. Inga intäkter men hyran, vilket är en stor post, har hela tiden belastat oss. Därför har styrelsen nu beslutat att höja spelavgiften med 5 kronor per spel fr o m 2022-01-01. Rabattkorten kommer alltså då att kosta 575 kronor och kontant/swish 60 kronor.

Njut av att vi har fri parkering. Vi har numera också fått möjlighet att parkera utanför, längs staketet och vid kontorsbyggnaden.

Nu ser vi fram mot många trevliga bridgetävlingar och glöm inte anmäla er till julfesten.

/Claes