Glöm inte medlemsavgift och ev klubbyte

Om några veckor är det dags för allsvenskan.
Kolla gärna upp en extra gång att såväl du själv som dina lagkamrater har betalat avgiften/fått avgiften registrerad, allt för att undvika onödiga bestraffningar. (Gäller även spel i Svenska Cupen efter 31 augusti.)
För allsvenskan gäller även att komma ihåg eventuella klubbyten. Klubbyten efter den 15 augusti kräver godkännande från nuvarande/nya klubben i förhand.

Har du av någon anledning inte fått eller har förlagt ditt inbetalningskort för medlemsavgiften kommer här en beskrivning på hur du går till väga för att betala.

Hur mycket ska jag betala?

Är du osäker på vilket belopp du ska betala kan du i inloggat läge gå in på
Mina sidor. Längst ned på sidan står din medlemsavgift.

Är du osäker på om du har betalat kan du före 1 september fortfarande logga in på svenskbridge.se utan att ha erlagt avgift. Under Mina sidor står 2023 efter medlem om man har betalat, 2022 om man inte har betalat.
Vill man kolla sina lagkamrater kan man gå in på sin klubb (länk via Mina sidor), klicka på knapp Medlem och därefter undermeny listor. Där står på samma sätt, 2023 om man har betalat och 2022 om man inte har betalat eller om avgiften inte är registrerad. Man kan även söka på medlem via förstoringsglaset högst upp på sidan.

Betalar du via internet?

Då behövs inte något inbetalningskort. Betala till BG 373-3482 och glöm inte att skriva namn och Mid/medlemsnummer i meddelanderutan.
Alternativt e-posta/ring kansliet för att få OCR-nummer.
E-post: kansliet@svenskbridge.se, telefon: 019 - 277 24 80

Betalar du genom att skicka in räkningar via BG?

Om du inte har något inbetalningskort går det bra att skriva ett eget.
Skriv medlemsavgift för namn och Mid/medlemsnummer i meddelanderutan. Betalningsmottagare: Svenska Bridgeförbundet BG:373-3482

Alternativ

Fråga din klubbs kassör om du kan betala direkt till honom/henne, så kan han/hon be kansliet dra medlemsavgiften från klubbens ruterkonto.

Medlemsavgiften betalas en gång per spelår och gäller från 1 september - 31 augusti. Samma summa betalas oavsett om man betalar 1 september eller 1 april
Fr o m 15 juni får man de sista månaderna ”på köpet” och medlemsavgiften gäller även för påföljande spelår.