Viktig tilläggsinformation inför BBO

Några saker som alla bör ha koll på:
1. Betalning, Man betalar som tidigare nämnts 1,5 BBO$ när man spelar. Denna summa dras automatiskt från respektive konto när man spelar tävlingen. OBS!!! Det är alltså vitalt att det finns minst denna summa på ert konto INNAN tävlingen börjar, så sätt in pengar i god tid före.

Det finns också en APP för Telefon/Padda. Enligt information som kommit är det tydligen betydligt dyrare att köpa BBO$ den vägen så gör era köp inne på BBO på datorn.

Vid köp är det också viktigt att kontrollera eventuella felsignaler som kan komma högt upp på sidan. Vi vet inte exakt vilka fält som är obligatoriska men exempelvis ”State” är obligatoriskt. Säkert lätt för oss svenskar att missa då vi inte bor i en ”state” och man tror då att det är endast ex. personer i USA som måste fylla i detta. Skriv SE eller Västmanland så bör det fungera.

  1. Anmälan till tävling. Detta kan göras ca 2 timmar före tävlingen börjar och när man väl anmält sig kan man göra vad man vill tills tävlingen börjar (t.ex. gå ur BBO). Då tävlingen börjar måste man dock vara påloggad. Se till att anmäla er I GOD TID så det inte strular och ni blir stressade genom att göra detta för sent.

  2. Byten. Byten sker automatiskt efter rondtidens slut ELLER när alla spelat klart ronden vilket som inträffar först. Så gå inte från datorn om ni är klara 5 minuter innan rondtiden är slut. Spelar alla andra fort så byts ronden före utsatt tid och ni får mindre tid för spelet på kommande brickor om ni inte upptäcker bytet direkt.