Sommar 4 spelas imorgon torsdag

Dags för fjärde omgången av Sommarserien.

Tyvärr hade vi en del strul mot slutet av förra tävlingen då många fick vänta uppemot en halvtimme innan ronden startades.

Då byten skedde successivt då två par som skulle mötas båda avslutat sin rond så blev det alltså inte byte för samtliga samtidigt vilket gjorde det omöjligt för tävlingsledaren att veta med säkerhet om något par spelade för sakta eller ej. Eller för den delen om det var någon med tekniska problem vilket vi alla måste hjälpas åt med att anmäla till tävlingsledaren

Ingen spelar givetvis för sakta med flit, men vi uppmanar samtliga att verkligen respektera rondtiderna. Håll koll på klockan som syns ganska högt upp till vänster i bilden. Tänk på att ni inte bara skapar en orättvis tävling om ni tar mer tid än övriga, det skapar också en irritation bland de övriga om de ska behöva vänta mer än vanligt på att ronderna startar.

Märker ni att er partner inte bjuder eller svarar då denne står i tur att bjuda eller får en fråga, anmäl detta omgående till tävlingsledaren då det kan vara tekniska problem som är orsaken.

Om någon spelare imorgon inte anmält sig till Nils Andersson sedan tidigare så att ni är med på ABB:s lista, skicka anmälan både till Nils och Christer Åström.

Med förhoppning att struket i måndags inte skrämt iväg någon och att det ska flyta på bättre imorgon så önskas alla välkomna till spel.