DM Lag och Årsmöte med MiniBridgetävling


Information har skickats via e-post till dem som är medlemmar i klubb tillhörig ÖMBF och har en e-postadress registrerad i Svenska Bridgeförbundets medlemsregister. Eftersom inte alla har e-postadress registrerad, återfinns informationen även här.


DM Lag

DM Lag är en av säsongens roligaste tävlingar. Den är öppen för alla medlemmar, oavsett hur erfaren eller skicklig man är som bridgespelare, och det går bra att bilda lag också tillsammans med spelare från andra klubbar inom ÖMBF. Lag får bestå av 4-8 spelare. Vi hoppas på ett stort och brett deltagande i årets upplaga!

Anmälan till DM Lag är öppen fram till och med fredagen den 23 september 2022. Fyra klubbar inom ÖMBF har åtagit sig att arrangera kvaltävling. Anmälan görs till kontaktpersonen för det heat i vilket ditt lag önskar kvalspela. Du finner all information för respektive kvalheats upplägg via denna länk.

Kvalheaten för DM Lag och deras respektive kontaktperson:

  • Linköping: Roger Hilmersson, rogerhilmersson@gmail.com, 070-319 36 42
  • Norrköping: Bosse Wisth, bo.wisth@gmail.com; 070-875 76 34
  • Nyköping: Bo Lind, lind.boragnar@gmail.com; 070-598 37 17
  • Överum: Mattias Fors, mattias_fors@telia.com; 076-022 03 77

Kvalspelet ska vara genomfört inom perioden 26 september - 16 december, därefter väntar antingen semifinal (28 januari) och final (11 februari + 4-5 mars) eller en Bonusserie (11 februari och/eller 4 mars; beroende på antal lag). Bonusserien erbjuds alla de lag som inte går till final.

Årsmöte med Minibridge-tävling

Lördagen den 8 oktober 2022 håller ÖMBF sitt årsmöte i Filbyter Bridges lokaler på Danmarksgatan 19D i Linköping. Start kl. 13.00.
Länk till kallelsen

Efter årsmötet kommer vi att arrangera en individuell tävling i Minibridge. I det för bridgen så vitala arbetet med att rekrytera nya spelare, ser vi Minibridge som ett viktigt redskap och en inkörsport till ”riktig” bridge. Samtidigt vet vi att många medlemmar hittills aldrig provat på att spela Minibridge, varför man kanske drar sig för att engagera sig i rekryteringsarbetet. Det vill vi råda bot på genom denna tävling i anslutning till årsmötet! Du anmäler dig till årsmötets minibridgetävling på hemsidan eller genom att skicka epost till ombfbridge@gmail.com.

Minibridge är en rolig och utmanande spelform även för etablerade bridgespelare. Vi hoppas även att så många som möjligt av dessa tar tillfället i akt att anmäla lag till den landsomfattande tävlingen MiniBridge Cup. Information om Minibridge Cup finner du på SBF:s hemsida.

Alla medlemmar i klubbar inom Östra Mellansvenska Bridgeförbundet hälsas varmt välkomna att delta vid årsmötet och/eller i minibridgetävlingen!