Årsmötet

Information från årsmötet

Årsmötet kunde efter flera år genomföras tillsammans med en efterföljande julavslutning med god stämning, jultallrik och dryck tack vare våra goa och snälla medlemmar som jobbat med detta.
Vi var 36 medlemmar som tillsammans med 6 tillresande, spelade en lottad tävling efter årsmötet, var av minst 5 var nya medlemmar efter genomgångna kurser som deltog, och där flera av dem nådde fina resultat vilket gläder oss.
Så till årsmötet:
Där mötesordförande Nils Orrenius snabbt kunde klubba igenom de olika punkter på dagordningen. Vi kunde konstatera att något bridgespel på eller i lokalen Folkets Park inte har kunnat genomförs på grund av en efterhängsen pandemi. Trotts detta har klubben kunnat genomföra online spelet RealBridge 2 ggr i veckan och därmed kunna upprätthålla spelverksamheten, som har uppskattats av många medlemmar.
Efter mångårigt styrelse arbete avtackades Ulla-Britt Johansson och Per-Axel Svensson med varma ord och en blomma av styrelsen genom Jan-Eric Andersson .
Omval av ordf. Svante Bergqvist, samt ledamöterna Jan-Eric Andersson, Karl-Göran Karlsson, Gunilla Christenson och Anne-Lise Madsen på en respektive två år.
Nyval av Ove Bäck och Marita Fogelin som hälsades välkomna med en varm applåd. Div. förtjänsttecken och blommor utdelades till funktionärer och berörda spelare.
Ny valberedning blev Dennis Sörensen sammankallade med ledamöterna Per-Axel Svensson och Ulla-Britt Johansson.
Verksamhetsplan bifogas