Nytt betalningssystem

Betalning av spelavgift med Bridgetime Pay
Som vi tidigare meddelat kommer Åhus Bridgeklubb att gå över till kontantfri hantering av spelavgifter eftersom nuvarande hantering är tidskrävande både för tävlingsledare och kassör och med säkerhetsrisker eftersom bankerna i Åhus slutat ta emot kontanter.

Vi gör övergången from 14 oktober.
Följande rutiner gäller:
• Du sätter in valfritt belopp, ta höjd för en månads spel, dock minst 300 kronor på klubbens BG-konto 173-7683 och märker betalningen med ”BTP + MID-nr”. Exempel ”BTP 59262” Beloppet behöver vara på kontot den 29:e i månaden.
• Kassören aktiverar beloppet på ditt konto i Bridgetime Pay vid månadskiftet. När du sedan anländer till ett speltillfälle finns en surfplatta där man anger sitt namn i Bridgetime Pay och spelavgiften dras då från kontot och du ser ditt saldo.
• Du kan också se ditt aktuella saldo och dina registrerade uppgifter genom att i din webbläsare gå in på adress ahusbk.bridgetime.eu. Väl där hittar du längst uppe till höger en ruta med en högerställd pil. Tryck på den för att logga in. Som användarID skriver du in din mailadress (små bokstäver) och som Lösenord: Bridge12.

OBS! Är ni två i familjen och har registrerat samma E-postadress som medlem loggar ni in med ert namn som användarID enligt följande Exempel: göran.fridlöv

• Du uppmanas vid inloggningen att byta lösenord. Välj ett eget på minst 8 tecken och med minst en versal och en siffra.
• Skulle ditt konto vara tomt vid ett speltillfälle medger klubben en tillfällig kredit på 200 kr och du sätter sedan skyndsamt in nytt belopp vid tillfälle.
• När pengarna börjar ta slut på kontot skickar systemet ut ett mejl och du får möjlighet att fylla på kontot med mera pengar.
• Skulle du av något skäl lämna klubben eller sluta att spela får du en utbetalning av på kontot innestående summa.
• Medlemmar som inte har aktiverad E-postadress kommer vi att informera personligen.

Har du frågor om systemet är du välkommen med dem till Rune rveneke@gmail.com eller Jan wmjaand@icloud.com
Frågor kring betalning, kontakta kassören Eva Unné famunne@hotmail.com